SYARAT PERMOHONAN

Walaupun kami tidak mengenakan sebarang syarat akademik sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan, kami hanya mencari individu yang jujur, bermotivasi, bersemangat dan sanggup berkerja kuat untuk menambahkan pendapatan, tetapi dalam keselesaan rumah sendiri dan pada masa yang fleksibel. Syarat-syarat yang lain adalah: -

·    berumur 16 tahun ke atas,

·    akses kepada internet di rumah (atau pejabat, cyber cafe, kolej, dll),

·    pengetahuan asas komputer (menaip, internet, email, dll),

·    boleh bekerja mengikut arahan / panduan, dan

·    mempunyai email sendiri (yang sah) di YAHOO.COM. @ GMAIL.COM

Sama ada bekerja secara sepenuh masa atau separuh masa (sambilan), ianya adalah terpulang kepada anda untuk menentukannya. Jurutaip Memproses Data Pengiklanan terbuka kepada sesiapapun, pekerja kerajaan, pekerja swasta, penganggur, pelajar, suri rumahtangga, bekas tentera/polis, peniaga, mahupun petani; semuanya adalah digalakkan memohon. Oleh kerana anda akan menerima dan memproses data pengiklanan pelanggan dari seluruh Malaysia dan beberapa buah negara lain, anda boleh menetapkan masa bekerja anda sendiri.

INGAT !!! Jurutaip Memproses Data Pengiklanan bukan merupakan pelan pemasaran atau Multi Level Marketing (MLM). Anda tidak akan dikehendaki mempromosikan produk atau mencari Down-Line, tetapi hanya memproses pengiklanan data pengiklanan pelanggan yang diterima dalam email anda melalui sistem yang unik ini.