PENDAFTARAN

 

"TAWARAN INI ADALAH TERHAD DAN AKAN DITUTUP BILA-BILA MASA  SAHAJA..DAFTAR SEGERA...

 

Pihak kami hanya mengenakan bayaran sekali seumur hidup sebanyak RM50 semata-mata, tanpa bayaran berulang (pembaharuan) atau fee tersembunyi. Ini adalah bertujuan untuk menampung kos perlantikan / pendaftaran dan bahan-bahan 'Latihan Komprehensif' yang akan dihantar terus ke email anda. Fee sekali seumur hidup ini juga adalah untuk khidmat bantuan / pertanyaan dan pemantauan prestasi. Tiada perniagaan yang mampu memberikan kos perkhidmatan, overhead, bahan latihan, serta masa yang berharga secara percuma. Di samping itu, fee yang dikenakan ini juga bertujuan untuk menyakinkan kami bahawa anda betul-betul serius untuk bersama kami.

*Bayaran fee akan dinaikkan kepada rm120 selepas tempoh promosi, sertai segera..

 

Anda boleh melakukan bayaran RM50 kepada saya dengan menggunakan pelbagai kaedah mudah untuk mendapatkannya segera. Sila ikut arahan secara terperinci supaya tiada kelewatan dalam menerima Pakej Latihan anda.

 

Pembayaran Melalui Akaun BANKRAKYAT,

 

 atau Cimb.

 

 

 

Langkah 1: Deposit RM50 Ke Akaun Bankrakyat, atau CIMB.

Anda boleh lakukan pembayaran dengan pergi ke mana-mana cawangan bank yang disebutkan tadi dan melakukan pembayaran RM50 ke dalam akaun bank seperti tertera di bawah. Anda boleh lakukan samada pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM), pemindahan wang melalui mesin ATM, deposit tunai di kaunter bank atau melalui internet banking.

 

 BankRakyat ::: CIMB :::

 Nama MD ROSDI B. SULAIMAN
 Nombor Akaun

  220071202529 (Bankrakyat)

  03020080150523 (CIMB)

 Email 3rd Party   easy.job.typist@gmail.com

 

Bagi pemegang akaun-akaun bank selain dari yang tersebut di atas, anda boleh lakukan pemindahan GIRO/bank transfer ke salah satu akaun saya.

 

 

 

Langkah 2: Melakukan Pengesahan Pembayaran

Setelah membuat pembayaran. Anda perlulah membuat pengesahan pembayaran dengan menghantar maklumat pembayaran menggunakan borang pengesahan dibawah.

 

PENTING: Anda perlu menghantar borang pengesahan di bawah sebaik sahaja anda memasukkan wang ke dalam mana-mana akaun saya, supaya saya mengetahui anda telah melakukan pembayaran. Kelewatan akan mengakibatkan kelewatan menerima produk saya.JANGAN HANTAR BORANG INI SEBELUM MEMBUAT PEMBAYARAN. Ia akan mengakibatkan pesanan orang lain turut tergendala.

 

 

Nama Penuh Anda :
Email Address:
Cara Pembayaran :
Saya telah depositkan wang ke akaun ini :
Masa Bayaran Dibuat (HH:MM - AM/PM)- (Contoh 01:30PM / 04:15AM):
Tarikh Bayaran Dibuat (DD/MM/YEAR):
No Rujukan /lokasi ATM @ BANK :
Nama Penuh Anda:
Jenis Bank :
No Akaun Bank Penerima :
PAKEJ : PAKEJ LATIHAN PENGIKLANAN

Create a web form here

 

Langkah 3: Memiliki Produk

 


Saya akan menyemak butiran pengesahan anda dalam masa 1 hingga 24 jam dan selewat - lewatnya 48 jam selepas pembayaran anda. Jika ternyata butiran bayaran anda adalah tepat dan betul, maka saya akan mengirimkan Pakej Latihan anda melalui alamat email yang anda daftarkan bersama saya.

 

 

 

Sebarang pertanyaan, boleh email saya : easy.job.typist@gmail.com

BERTINDAKLAH SEGERA!!! Jadilah antara yang terawal, dan mulakan usaha untuk menambahkan lagi pendapatan anda pada hari ini juga.

 

JANGAN BIMBANG!!! Kami tidak menipu anda semata-mata untuk mendapatkan bayaran fee yang tidak seberapa itu. Tiada gunanya nama baik kami yang sedia terpelihara ini terjejas semata-mata kerananya. Kami  juga berkongsi impian yang sama seperti anda... BEBAS DARI BELENGGU KEWANGAN DAN MENIKMATI KESENANGAN HIDUP BERSAMA YANG TERSAYANG! Kami akan membantu anda bagi merealisasikannya, dan amat berbesar hati untuk menerima segala maklum balas dari anda. Mulakan langkah anda yang pertama ke arahnya, dan jadilah sebahagian dari keluarga besar kami hari ini juga.

 

. Reputasi kami telah lama terbukti dalam pasaran offline. Lihat saja iklan kami di Bacaria, Mingguan Wanita, Mingguan Misteri dan akhbar tabloid lain, kami mengiklan berterusan, ini bermakna kami telah lama berkecimpung dalam home bisnes, stabil dan kukuh kewangannya. Kami bersedia membantu anda.