PAKEJ LATIHAN

Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda setelah  pembayaran fee diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!

Sebaik sahaja anda berjaya memproses SATU data pengiklanan yang pertama (kebiasaannya tidak melebihi 5 jam), anda akan memperolehi RM50 (RM50 untuk 1 data pengiklanan). Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang digunakan untuk pembayaran  fee RM50 yang dibayar terlebih dahulu untuk menyertai kami! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam bahan 'Latihan Komprehensif' yang telah diberikan.

*Bayaran fee akan dinaikkan kepada rm120 selepas tempoh promosi, sertai segera..

 

 

 

Bayangkan jika sehari anda dapat menaip 10 iklan!!!!! sudah tentu anda akan mendapat RM500.00!!!

 

Lumayan kan??? Dalam masa sebulan jika anda rajin anda akan mampu miliki apa yang anda idamkan.

 

         

Untuk pengetahuan anda, mengikut statistik terkini terdapat 9,700,000 pengguna internet di Malaysia sama ada berdaftar atau tidak dan lebih 800,000,000 pengguna internet di seluruh dunia. Jumlah ini sudah cukup besar dan makin bertambah dari hari ke hari. Tidakkah anda melihat peluang menjana pendapatan di sini?

 

 

                    

SUNGGUH MUDAH!!!

 

"TIADA UNSUR-UNSUR PENIPUAN, SAH DI SISI UNDANG-UNDANG." TERBUKA

 

KEPADA SEMUA BANGSA, WARGA MALAYSIA, SINGAPURA, BRUNEI

 

SESIAPA SAHAJA BOLEH MELAKUKANNYA!!!