BUKTI TERKINI

 

  Lihatlah bukti terkini pembayaran yang diterima oleh seorang ahli kami yang telah berjaya menjana pendapatan yang diingini dengan menyertai kerjaya sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan.   

Nama: Ahmad Fauzi Bin Bukhari.Beaufort,Sabah

"Kerjaya ini benar-benar telah meningkatkan pendapatan saya. Perolehan saya RM900 ke atas dalam masa 2 minggu sahaja. Malah ada kalanya RM250 sehari! Apakah rahsia saya? Saya mengikuti segala panduan dan latihan yang diberikan oleh pihak pengendali. Caranya adalah rajin dan usaha yang berterusan setiap hari mengikut panduan serta motivasi yang diberikan dalam pakej bonus."

___________________________________________________________________________________________

 

Lihatlah apa kata mereka yang telah berjaya! 

 

 

 
"RM 50 dapat dijanakan berulang-ulang kali
...RM 2,000 sebulan dari rumah sahaja..."

 

"Kandungan yang sangat menarik dan idea menjana pendapatan yang hebat. Sesuai untuk semua golongan yang teringin untuk menjalankan perniagaan mereka sendiri dari rumah sahaja.

“RM50 yang dijana dalam masa tidak sampai 20 minit selepas mempraktikkan apa yang diajar di dalam pakej latihan  ini akan mengubah seorang yang pesimis menjadi optimis, apatah lagi apabila RM50 itu dapat dijanakan berulang-ulang kali.

“Kepada rakan-rakan yang bertanya kenapa saya berhenti dari profesion saya, jawapan saya senang sahaja, kalau saya boleh menjana RM2,000 sebulan dari rumah sahaja, kenapa saya mahu terus bekerja?

“Saya lebih dari yakin bahawa saya akan dapat menjadi kaya dalam masa setahun lagi!"

Siti Aishah Md Zaki.Air keroh,melaka

 

 "Tiap-tiap minggu...dapat dalam RM1,000"

 

 "Saya ni belajar pun setakat SPM, tu pun SAP. Sebelum ni kerja jadi sekuriti. Boleh la hidup. Tapi memang rezeki saya dapat belajar teknik-teknik jurutaip dan pengiklanan encik. Lepas pada tu semuanya berubah.

“Hanya menggunakan 2 kaedah yang encik ajar, tiap-tiap minggu saya dapat dalam RM1,000. Rasa macam orang kerja pangkat besar pulak sekarang. Tu yang orang tua-tua kata, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.

“Kalau orang yang tak tinggi sangat pelajaran macam saya ni boleh buat banyak macam ni, berapa la agaknya orang lain yang lebih bijak pandai dari saya ni boleh buat ya? Bagaimanapun terima kasih banyak-banyak kerana sudi berkongsi kerjaya.

“Saya doakan encik selamat dunia akhirat."

Ruslan Baharuddin.ulu langat,selangor

 

"Bulan lepas sahaja..RM 4,200.."

 

"Masa mula-mula I baca sales letter you, I ingat another scam. Tapi since ada 10 hari Money Back Guarantee, I pun suka-suka beli. Ha! Terkejut I bila baca, Pakej Latihan yang memang I sendiri tak sangka. First time I try, terus dapat wang, wahh!

“Selepas itu, I terus menggunakan Pakej Latihan you dan terima wang berterusan. Crazy meh! Senang-senang I boleh dapat satu dua ribu tiap-tiap hari.

“Bulan lepas saja, I dapat buat RM4,200 dari rumah gunakan PC lama I!"

Koh Gim Swee.ipoh,perak